Aamulla vaaka näytti 59kg jee lievää laskua siis. Luultavimmin kyllä vaan nesteitä kateissa..
Aamu lenkkinä käytiin tunnin purkkarilenki ja taas oli mukavasti lunta kengän alla vastuksena. Hiki tuli.
Aamu palana meni kaksi kuppia kahvia rasvattomalla maidolla ja pirkka lesehiutaleita reilu desi ja saman verran rasvatonta maitoo.

Oon alkanu aamuisin noita hiutaleita syömään kun ei oikein oo muuten tuntunu uppoovan aamupala. Tuoretta leipää en juurikaan enää syö, mutta puuroja ja kovaa leipää(lehtileipä, näkköri, hapankorppu) kylläkin. Maitotuotteita käytän lähinnä kahvissa ja muroissa. Yritän välillä käyttää raejuustoa ja näkkäriin kavlin sulatejuustoa. Mulla on tässä laihiksessa nyt ensisijaisena tavoitteena syödä säännöllisesti jotta repsahduksia makeaan tulis vähemmän. Tänään onkin sitten ressin paikka kun pitää mennä kauppaan. Iiks..

Mut nyt lauantai siivouksen pariin..

Siivoillessa meniki aika kauan. Jee kerranki siistiä.. Ajoin autolla tonne lähimpään liikekeskukseen ja kävin katsomassa urheiluliikkeiden tarjontaa yms. Ja tuli hoidettua pakolliset ostokset. Tepastelin siellä ympäriinsä kaupasta toiseen ja jätin auton sivummalle parkkiin. Hankintalistalle meneekin varmaan ministepperi ja tasapaino lauta.

Ennen kaupoille lähtöä söin kaksi palaa näkkäriä kera margariinin. Ja kun aika myöhään lähdin sitten sinne kauppoihin, sorruin lakuun ja pariin pieneen suklaapatukkaan.

Illan mittaan tuli tehtyy kaksi puolentunnin pikkulenkkii keskittyen vatsalihaksilla lantion kiertoliikkeen tekemiseen kävellessä, siin samalla ku hurtat pissi yms.

Varsinainen ruoka oli tänään kukkakaali ruispastaa jossa viola vuohenjuusto/aurinkokuivattutomaatti-tuorejuustoa tippa kattilallisessa makua antamassa.. sen lisäksi lautaselle jouti 15cm pätkä kurkkua kuutioituna ja monta luomu kirsikka tomaattia. Jälkkäriksi join kaksi kuppia kahvia ja kaksi lasia vettä.

Iltapalaksi sallittua herkkua.. 1,5dl vadelmia ja saman verran mansikoita lisänä suklaasoijavanukas.. Pahe...